Reisebrev | Treningsleir

En suveren treningsleir for Skrim I.L

3 mai, 2024 | Reisebrev, Treningsleir

Denne palmehelgen tok fotballagene fra Skrim I.L. Gutter 2010 og 2011 turen til Danmark for en treningsleir hos Jetsmark Idrætscenter!

Anlegget i Jetsmark var helt suverent. Skrim I.L Gutter 2010 og 2011 hadde en fantastisk tur i palmehelga. Motstander Jetsmark ble hakket for vasse, alle var raskere og da henger man ikke med, men uansett en suveren helg!

– Morten Henriksen, lagtrener

Vi er så glade for å få god tilbakemelding fra lagene i etterkant av turen. Anlegget i Jetsmark har virkelig imponert klubben, og det er flott å høre at de hadde en suveren helg der. Selv om motstanderen var ganske sterke, så er det viktigste at laget hadde det gøy og fikk en god treningsopplevelse.

Vi håper at Skrim I.L tar med seg den positive opplevelsen fra treningsleiren med seg videre i sesongen. Takk for at dere valgte Grimstad Sportsreiser, og vi gleder oss til å deres arrangere fremtidige sportsreiser!

Vil du også ta med laget på en morsom og sosial tur til Danmark på treningsleir? Les mer om Jetsmark Idrætcenter her eller ta en titt på de andre treningsleirene vi tilbyr i både Danmark og Norge!