Fire gutter ser utover fotballbanen, han ene sitter på bakken med hendene i været
Gothia Cup 2024

FRA

14/07/2024

TIL

20/07/2024

STED

Gøteborg, Sverige

Påmeldingsfrist

10/04/2024

Arrangert av

Gothia Cup

Sport

Fotball

Hovedpunkter

★ Gratis transport mellom baner med Gothia kortet
★ Gratis inngang til åpningsseremonien og til finalene på Ullevi på lørdagen
★ Deltakelse i turneringen
★ Vi er tilgjengelige 24/7
★ Vi tilrettelegger turen fra A til Å
Gothia Cup
Gothia Cup 2024, verdens største og mest internasjonale ungdomsfotballturnering, vil finne sted i Göteborg, Sverige fra 14 til 20 juli. Dette omfattende arrangementet tiltrekker seg omtrent 1.900 lag fra hele 80 nasjoner og det vil spilles rundt 4.700 kamper fordelt på 110 ulike baner. Turneringen tilbyr en rekke alderskategorier for både gutter og jenter, fra de født i 2006 (11-er fotball) til de født i 2013 (7-er fotball), noe som sikrer en bred deltakelse av unge talenter​.


En av høydepunktene ved Gothia Cup er åpningsshowet på Nya Ullevi. Showet er en to timer lang spektakulær forestilling som inkluderer musikk, dans, fyrverkeri og presentasjon av alle deltakende nasjoner. Deltakere fra tidligere år har sammenlignet åpningsseremonien med en olympisk seremoni, og beskriver atmosfæren som så elektrisk at den får deg til å skjelve av spenning! Det er en opplevelse som vil bli husket og verdsatt resten av livet​​​​​​​​.


For lag som ønsker å delta, er påmeldingsfristen satt til 10. april 2024. Påmeldte lag vil få eget "Gothia Card" som gir gratis inngang på åpningsseremonien, gratis kollektiv transport (inkludert turneringens egne busser Gothia Line), gratis inngang til finalene og rabatter på flere turistattraksjoner i Gøteborg! Vi kan organisere turen for dere, inkludert hjelp med påmelding, selve reisen og overnatting. Påmeldingsgebyr per lag er 1.950,- SEK.

Last ned gratis pakkeliste til laget

Vi tar hånd om alle aspekter av reisen – det eneste du trenger å gjøre er å pakke! Men fortvil ikke, også her kan vi bistå. Ikke nøl med å laste ned vår gratis pakkeliste for deg selv og laget ditt.