Vildbjerg Cup 2024

FRA

01/08/2024

TIL

04/08/2024

STED

Vildbjerg, Danmark

Påmeldingsfrist

15/05/2024

Arrangert av

Vildbjerg Cup

Sport

Fotball

Hovedpunkter

★ Gratis transport mellom baner og innkvartering
★ Vi er tilgjengelige 24/7
★ Vi ordner reise og innkvartering på skole, idrettscenter eller hotell
Vildbjerg Cup
Vildbjerg Cup 2024 er den 44.utgaven av turneringen, og det deltar over 700 lag og rundt 10.000 spillere, ledere og trenere, samt omtrent samme antall foreldre og søsken. Vildbjerg Cup er en av Europas største fotballturneringer for ungdomslag og en av de største i Danmark. Kampene spilles på Vildbjerg Sports- og Kulturcenters 44 fantastiske velholdte gressbaner!
Det spilles i 2 nivåer i de fleste klasser, såfremt antall påmeldte lag tillater dette. Utover dette er det masse aktiviteter og eventområder som gjør at man aldri vil kjede seg under turneringen.


Sportsarrangementet har utrolige 44 fotballbaner, alle innen gangavstand fra sportssenteret, som gir deltakerne en enestående opplevelse. Over 2000 kamper spilles på bare fire dager, og et stort eventområde tilbyr daglige konkurranser og aktiviteter. Ved ankomst blir alle deltakere tildelt en unik cuptrøye fra Humel, helt gratis. I tillegg til fotball, kan du også glede deg til fredag og lørdag, da det arrangeres Hop & Rul lekeland. Det blir også et gratis friluftsdiskotek for å feste under stjernene. Lørdagskvelden kulminerer i et spektakulært gigantisk fyrverkeri. Og som om det ikke var nok, er det medaljer, pokaler og sportsklær til en totalverdi av 400.000 EUR som skal deles ut som premier. Dette blir en uforglemmelig sportsopplevelse!

Last ned gratis pakkeliste til laget

Vi tar hånd om alle aspekter av reisen – det eneste du trenger å gjøre er å pakke! Men fortvil ikke, også her kan vi bistå. Ikke nøl med å laste ned vår gratis pakkeliste for deg selv og laget ditt.