Gutt midt i luften som hopper for å kaste en håndball
Dronninglund Cup 2024

FRA

07/07/2024

TIL

12/07/2024

STED

Dronninglund, Danmark

Fergereise tur/retur

Fra 580,- per person

Arrangert av

Dronninglund Cup

Sport

Håndball

Hovedpunkter

★ Vi ordner alt det praktiske med reisen
★ Behjelpelige om dere ønsker annen innkvartering enn på stedet
★ Flotte premier etter hver finalekamp
★ Umiddelbar nærhet til mange fritidsaktiviteter
Dronninglund Cup
Vi er svært stolt over å være den eneste samarbeidspartneren i Norge for Dronninglund Cup, som er Danmarks største internasjonale håndballturnering for ungdomslag! I juli samles tusenvis av unge håndballspillere fra hele verden i Dronninglund i Danmark for en turnering fylt med sportslige utfordringer og en rekke morsomme aktiviteter. Turneringen er åpen for aldersgruppene gutter/jenter 11 (født 2013 eller senere) til gutter/jenter 23 (født 2001-2004).

På cupen er du i direkte nærhet til alle nødvendigheter og morsomheter. Overnatting, måltider, spillområder, sportsbutikk, diskotek, boder, strandhåndball og -volleyball, UV-kamper, tennis, minigolf og golf er alle innenfor omtrent en kilometers radius. I tillegg finnes det et innendørs svømmebasseng, strand og skog kun få kilometer unna, med gratis transport! Denne allsidige settingen gjør Dronninglund Cup til et ideelt valg for en uforglemmelig sports- og fritidsopplevelse​​.

Les mer om lagavgift og priser for overnatting på Dronninglund sine nettsider.

Last ned gratis pakkeliste til laget

Vi tar hånd om alle aspekter av reisen – det eneste du trenger å gjøre er å pakke! Men fortvil ikke, også her kan vi bistå. Ikke nøl med å laste ned vår gratis pakkeliste for deg selv og laget ditt.