Fotballreiser i Europa

Ingenting slår stadionopplevelsen!

Våre tjenester

Gjør det enkelt!

Reis fra hele landet

Uansett hvor dere befinner dere, organiserer vi transporten slik at dere kommer dere enkelt og greit til deres fotballdrøms destinasjon i Europa.

Sentrale hoteller

Nyt komforten av nøye utvalgte hoteller. Vi gjør vårt ytterste for å sikre overnatting i nærheten av stadionene, slik at dere kan føle byens pulserende fotballatmosfære og enkelt kan nå kampene.

Kampbilletter inkludert

Vi sørger for at dere har billetter til de mest ettertraktede kampene. Sett dere i hjertet av spenningen med flotte sitteplasser for å oppleve toppfotball live.

Unike opplevelser

Turen kan inkludere langt mer enn kun fotballkamp, som kulinariske opplevelser og actionfylte eventyr for å gi en allsidig og minneverdig reiseopplevelse!

Vi har i en årrekke sendt nordmenn på supporter-turer til England & Spania og har bygget opp en solid erfaring med å skreddersy fotballreiser.

 

Vårt mål er å gjøre hver tur til en spesiell opplevelse, enten det er din første gang eller du er en erfaren stadiongjenger.

Opplev ditt favorittlag som Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal, og alle de andre Premier League lagene LIVE. Vi tilbyr også turer til spennende La Liga-kamper, hvor du kan se verdenskjente lag som Real Madrid og Barcelona i aksjon.

Uansett om du ønsker å dra alene, sammen med venner, laget ditt, kolleger eller familien, så tar vi oss av billettene og hele reisen for deg. Vår ekspertise og dedikerte service sørger for at alt fra flyreiser og hotellbestillinger til kampbilletter og lokal transport er nøye planlagt og tilpasset dine ønsker og behov. La oss ta stresset ut av planleggingen, slik at du kan fokusere fullt og helt på å nyte fotballfesten!

Vil du ha et uforpliktende tilbud på fotballreise?

Send oss en melding!