Aalborg Open 2024

FRA

11/10/2024

TIL

13/10/2024

STED

Sulsted (Aalborg), Danmark

Arrangert av

Grimstad Sportsreiser

Sport

Fotball

Inkludert

★ Fergereise fra Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller Gøteborg
★ Overnatting i dobbeltrom
★ Kampdeltakelse ved Sulsted I.F.
★ Pokal til puljevinner
★ Garderober og café
★ Busstransport kan ordnes til og fra ferge, baner og hotell
Aalborg Open
Høstturneringen Aalborg Open er en flott avslutningstur for bedrifter, Old Boys og veteranlag!

En sosial og sportslig avslutningstur til Aalborg har blitt en kjær tradisjon for mange fotballklubber og bedrifter. Denne reisen markerer avslutningen på årets sesong. Ferden starter allerede på fergen med en hyggelig og samlende buffet for de som ønsker det.

I Aalborg bor dere på komfortable hoteller med sentral beliggenhet. Dette gir enkel tilgang til shopping, restauranter og byens natteliv, alt ligger innen kort gangavstand. Turneringen finner sted i Sulsted, som er en 15-minutters kjøretur nord for Aalborg. Turneringen starter lørdag morgen og avsluttes tidlig på ettermiddagen. På turneringsstedet finner dere en åpen kafé og garderober tilgjengelig for lagene. Stemningen er god fra ankomst! Lengden på oppholdet kan dere tilpasse etter behov, enten det er fra torsdag til søndag, fredag til søndag, eller kun for turneringsdagen på lørdag.

Tilbakemeldinger fra deltakere

Fredrikstad Fotballklubb

Old boys

Vi har siden 2012 lagt sesongavslutningen til Aalborg og deltagelse i Aalborg Open! Dette har for oss vært et av sesongens høydepunkt og vi setter stor pris Grimstad Sportsreiser som tilrettelegger reise, hotell og cup - så vi bare møter opp og koser oss! Grunnen til at vi kommer tilbake år etter år, er at alt er på stell og det blir minst mulig håndtering på oss selv.

Den geniale kombinasjonen fotball og sosialt vil alltid være en sikker vinner, så det er en fare for at vi dukker opp i september 2024 også.

Erik Lyngsvåg Andreassen

Spind I.L. Old Boys

Spind Mosjon har i en årrekke benyttet Grimstad Sportsreisers opplegg for fotballturnering i Danmark, for oss er det årets happening!! Turneringen passer oss perfekt, både sportslig og sosialt. Her får vi full pakke hver gang, alt er ordnet fra avreise til hjemkomst. Det at alt er tilrettelagt gjør det enkelt for oss og er en av grunnene til at vi kommer igjen, år etter år. Takk til Grimstad Sportsreiser for supert opplegg!

Jørgen Pedersen

Sulsted IF - Veteran hold

Også i år kom ferske norske nordmenn fra Norge til Sulsted for å spille den koselige turneringen. I 2022 deltok Sulsted Veteran for første gang da det manglet et lite norsk lag, og det viste seg å være en god opplevelse, det var hyggelige karer som kom og spilte og Sulsted fikk en 2.plass i turneringen etter en meget spennende siste kamp mot Fredriksstad IF som vant 2-1 og dermed gullcupen.

Sulsted stilte igjen i 2023 med et Veteran/oldboys-lag, vi ville prøve om vi denne gangen kunne gå helt til topps og slå de sterke spillerne fra Fredriksstad og igjen var været bra! Det ble da 1.plass og gullpokalen denne gangen og etter kampen var grillen tent og vi kunne alle få en kald drikke i klubbhuset.

Vi gleder oss allerede til neste års høstturnering, hvor vi forventer at enda flere norske lag kommer til Sulsted.

F.K. Jerv

Old Boys

For andre året på rad reiste vi med Grimstad Sportsreiser til Aalborg Open med Old Boys laget. Én mail og de ordner alt fra ferge, busstransport hotel, turneringsdeltagelse og reservert bord på restaurant.
Bedre og enklere kan det ikke gjøres, rett og slett en kjempe tur både sportslig og ikke minst sosialt. Vi kommer tilbake!