Jetsmark Idrætscenter

STED

Pandrup, Danmark

SPORT

Fotball, Håndball, Svømming

MER INFO

Jetsmark Idrætscenter

Inkludert i pakken

★ Båtreise tur/retur
★ Innkvartering i valgfritt antall døgn
★ Fullpensjon
★ Trening 2 ganger daglig
★ Behjelpelig med treningskamper og dommer
Jetsmark Idrætscenter
Jetsmark Idrettscenter som ligger kun 40 minutter fra Hirtshals, er et utmerket valg for treningsopphold, spesielt etter en omfattende renovering som inkluderer en ny hall. Med sin beliggenhet nær Pandrup og 6 km fra populære Blokhus, kombinerer senteret sportslige aktiviteter med god tilgang til lokale severdigheter. Senteret kan skilte med toppmoderne fasiliteter, inkludert et treningssenter, to innendørs haller (én spesielt for turn), en svømmehall, samt flere natur- og kunstgressbaner.


Innkvarteringen består av rom for 4-6 personer, alle med eget dusj og toalett, og TV på oppholdsrom. Gjestene kan nyte helpensjon på stedet. Med sin kombinasjon av førsteklasses treningsfasiliteter og behagelig innkvartering, er Jetsmark Idrætscenter ideelt for lag og enkeltpersoner som søker et effektivt og komfortabelt treningsmiljø!

Tilbakemeldinger fra deltakere

Morten Henriksen

Trener Skrim I.L

"Anlegget i Jetsmark var helt suverent. Skrim I.L Gutter 2010 og 2011 hadde en fantastisk tur i palmehelga. Motstander Jetsmark ble hakket for vasse, alle var raskere og da henger man ikke med, men uansett en suveren helg."