Nyheter | Samarbeid | Turnering/cup

Nyhet: CopenHandball 2025 i København!

15 mai, 2024 | Nyheter, Samarbeid, Turnering/cup

Håndballentusiaster – vi har noe skikkelig spennende på gang! Vi i er nå stolte og eneste offisielle samarbeidspartner i Norge for den splitter nye CopenHandball 2025 i København!

CopenHandball er ikke bare en turnering, det er et internasjonalt møtepunkt for ungdom fra U9 til U19, klare for å spille håndball, utveksle erfaringer og bygge vennskap på tvers av landegrensene. Det blir minner for livet! Vi er superklare for å kunne tilby denne nye turneringen til alle våre kunder.

Hva kan dere forvente?

Dere får oppleve spenningen ved å spille på tvers av ulike baner i København, og overnattingen varierer fra skoler til hoteller. Og CopenHanball gjør et poeng av å ta bærekraft på alvor; størstedelen av maten som serveres er økologisk produksert og med stort fokus på dyrevelferd. Når dere ikke er på banen, byr København på massevis av opplevelser, enten det er historiske severdigheter, moderne kunst, eller bare litt god gammeldags utforsking. Og ikke minst får man som deltaker i cupen kjempegode rabatter i fornøyelsesparkene Tivoli og Bakken!

Dette er en unik mulighet for alle håndballfans, enten du spiller selv, støtter noen som gjør det, eller bare elsker sporten. Vi hos Grimstad Sportsreiser sørger for at alt løper glatt fra start til slutt. Påmelding åpner 1. september, men ta gjerne kontakt allerede nå for mer informasjon!

Dette blir ikke bare en turnering, det blir en opplevelse av fellesskap, sport og moro. Vi gleder oss til å ta del i dette sammen med dere – la oss gjøre CopenHandball 2025 til et eventyr vi aldri glemmer.

Les mer om CopenHandball 2025 på deres nettsider.