Samarbeid | Treningsleir

Nå tilbyr vi trenigsleir til Hirtshals Idrætscenter

19 mar, 2024 | Samarbeid, Treningsleir

Vi er glade over å annonsere et nytt samarbeid med Hirtshals Idrætscenter, et veletablert og mangfoldig anlegg som har vært i drift siden 1970! Dette partnerskapet åpner for muligheten til å arrangere enda flere skreddersydde treningsleirer i Danmark for en rekke ulike idrettslag og grupper, og med beliggenhet kun 5 minutter fra kaien i Hirtshals, tør vi å garantere maksimalt utbytte og minimal reisetid!

Hirtshals Idrætscenter tilbyr omfattende treningsfasiliteter for flere typer sporter, inkludert en hall som dekker alle standard innendørssporter som fotball, håndball, badminton, tennis, basketball og volleyball, en toppmoderne bordtennishall, og en gymnastikksal med speilvegg. For fotballag og -interesserte har senteret tre baner like utenfor døren; to naturgressbaner og en kunstgressbane med nytt lysanlegg for bruk året rundt. Svømmehallen er ideell for svømmeleirer med et profesjonelt 25 meter basseng. Tilleggsfasiliteter som en moderne fitnessavdeling og kafeteria som tilbyr helpensjon, gjør dette senteret til et komplett sted for både trening og avslapning!

Vi ser frem til å tilby norske klubber denne unike muligheten til å oppleve profesjonelle treningsforhold kombinert med hyggelig samvær og kulturelle opplevelser i Hirtshals. Med dette nye samarbeidet kan vi skreddersy pakker som møter de spesifikke behovene til hvert lag, enten det er for forberedelse til sesongen, teambuilding, eller konkurranser. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud til ditt lag eller gruppe!

Les mer om Hirtshals Idrætcenter her.