World Masters Orienteering Championships 2024

FRA

02/08/2024

TIL

09/08/2024

STED

Åbo, Finland

Påmeldingsfrist

15/01/2024

Pris per person

Fra 19.990,-

Arrangert av

WMOC

Sport

Orientering

Hovedpunkter

★ Transport tur/retur med fly og buss
★ Opphold på hotell
★ Frokoster og middager på hotellet
★ Reiseleder med på turen
★ Vi er tilgjengelige 24/7
★ Dobbeltværelse/twin m halvpensjon kr 19.990,- pr person
★ Enkeltværelse m halvpensjon kr 24.980,-
★ Tillegg: Startkontingent/shuttlebuss
WMOC i Finland
Grimstad Sportsreiser inviterer deg til å bli med oss på et eventyrlig WMOC 2024 (Veteranmesterskapet i orientering)! Mesterskapet arrangeres i Turku (Åbo på norsk) i Finland 2 til 9 august 2024.

Reisen starter med fly fra Gardermoen fredag 2. august med Finnair AY916 kl. 17:15, med ankomst flyplassen i Helsinki kl. 17:35 (finsk tid). For transporten fra flyplassen til Åbo benytter vi innleid buss. Turen til Åbo tar ca. 2 timer. Der vil du kunne nyte behagelig innkvartering på det sentrumsnære Radisson Blu Marina Palace Hotel, med frokost og middag inkludert, kaffe eller te etter middag er også inkludert. Siden vi ankommer hotellet så sent, blir det ikke middag denne kvelden. Her er det lurt å spise på Gardermoen før avreise (ikke inkludert i prisen).

Mesterskapet byr på spennende løp, inkludert sprint- og skogsløp, med finale og premieutdeling. Opplev en fantastisk kombinasjon av sportslig utfordring og sosial hygge, perfekt for orienteringsentusiaster! Fra hotellet er det gangavstand til både sprintprøveløp, sprintkvalifisering og sprintfinale. Til skogsløpene og treningsløpene for disse, benytter vi arrangørens shuttlebusser som har avgang omtrent 400 meter fra hotellet. Dette er veldig fleksibelt for oss da hver enkelt kan selv bestemme hvor lenge de vil oppholde seg på arenaen. Trykk her for å se oversiktskart over området.

Lørdag 10 august etter en god frokost på hotellet benytter vi innleid buss tilbake til flyplassen i Helsinki. Vi flyr med Finnair AY915 som har avgang kl. 16:05 (finsk tid) og lander på Gardermoen kl. 16:35 (norsk tid).

Dere som er interessert i denne turen kan gjøre det ved å laste ned skjema med trykk på knappen «Last ned skjema» nedenfor. Fyll ut skjema, og returner skjema til hei@grimstadsportsreiser.no

Du vil oppleve å reise sammen med en svært hyggelig gruppe. Vi har tradisjon av et sosialt og hyggelig møte 1 time før middagene i baren. Turen blir ledet av dyktige reiseledere som er tilgjengelige 24/7 under hele turen.

Meld deg på WMOC 2024

Last ned påmeldingsskjemaet, fyll ut informasjon for alle reisende og send den utfylte versjonen til hei@grimstadsportsreiser.no