Jammerbugt idrætscenter

STED

Fjerritslev, Danmark

SPORT

Fotball, Håndball, Svømming, Sykling, Badminton, Volleyball, Tennis

MER INFO

Jammerbugt Idrætsenter

Inkludert i pakken

★ Båtreise tur/retur
★ Innkvartering i valgfritt antall døgn
★ Fullpensjon
★ Trening 2 ganger daglig
★ Behjelpelig med treningskamper og dommer
Jammerbugt idrætscenter
Idrettssenter Jammerbugt, beliggende i den sjarmerende byen Fjerritslev, tilbyr en unik blanding av idrettsfasiliteter og lokal sjarm. Fjerritslev er en koselig liten by som byr på alt nødvendig, fra butikker til et bowling-senter, og alt ligger praktisk til innen kort gangavstand fra senteret, bare 200 meter unna. Senteret selv er et sant mekka for idrettsentusiaster, og tilbyr et mangfold av fasiliteter. Her finner du et fitness-senter som kan benyttes fritt under oppholdet, en utendørs frisbee-bane, biljard, bordtennis, og en sandvolleyballbane, blant annet. Disse fasilitetene sikrer at det alltid er noe spennende å gjøre for alle, uavhengig av sportslig preferanse.


Senteret ligger rundt 1 time og 20 minutters kjøretur fra Hirtshals eller Frederikshavn. Når det gjelder innkvartering, tilbyr senteret nyoppussede 4-mannsrom, komplett med dusj, toalett og kabel-TV, noe som sikrer et komfortabelt og behagelig opphold. Gjestene kan også glede seg over helpensjon. Når det kommer til trening, inkluderer fasilitetene to haller, en svømmehall, fem naturgressbaner, og en kunstgressbane, alle innen en 3-4 minutters gangavstand.


Idrettssenter Jammerbugt er ideelt for et bredt spekter av sporter, inkludert fotball, håndball, svømming, sykling, badminton, volleyball, og tennis, og gjør det til et perfekt sted for lag og enkeltpersoner som søker et behagelig miljø for trening og moro!