Hirtshals Idrætscenter

STED

Hirtshals, Danmark

SPORT

Fotball, Håndball, Svømming, Badminton, Volleyball, Bordtennis, Basketball

MER INFO

Hirtshals Idrætscenter

Inkludert i pakken

★ Båtreise tur/retur
★ Innkvartering i valgfritt antall døgn
★ Fullpensjon i kafeteria
★ Trening 2 ganger daglig
★ Vi er behjelpelige med treningskamper og dommer
Hirtshals Idrætscenter
Oppdag ditt neste treningsparadis ved Hirtshals Idrætscenter – et flott sted for fotballag, håndballag, svømmeklubber, bordtennisklubber eller andre grupper som er på utkikk etter den perfekte treningsleiren. Med beliggenhet bare en steinkast fra fergehavnen i Hirtshals, garanterer dette senteret enkel tilgang og minimal reisetid; kun fem minutters kjøretur fra kaien!
Dere kan velge mellom komfortable 4-, 6- eller 10-mannsrom, eller en 25-manns sovesal for større grupper. Nyt alle måltider inkludert hos stedets egen kafeteria.

Når det gjelder treningen, ligger senteret perfekt til med både naturgress og kunstgress rett utenfor døren. I tillegg til utendørsfasilitetene, kan idrettshallen benyttes for en rekke aktiviteter som håndball, volleyball, basketball, bordtennis, og badminton. For de som søker variasjon, finnes det også tilgang til beachvolleyballbane, svømmehall, og styrketreningsrom for et variert treningsopplegg. Fasiliteter inkluderer også en TV-stue og møterom, som tilrettelegger for avslapning og teambygging utenom treningsøktene.